Stojala za razkužilo

Nudimo izdelavo različnih samostoječih kovinskih stojal za razkužila in nosilce razkužil za pritrditev na steno. Na sliki je primer samostoječega stojala, katerega glavne značilnosti so prostor nad razkužilom, kjer je možno namestiti napis/nalepko (opozorila, navodila). Nosilec razkužila prilagodimo embalaži razkužila. Pod razkužilom se nahaja še polička, za preprečevanje morebitnega kapljanja razkužila po tleh. Izdelek lahko dodatno prilagodimo oz. dopolnimo v skladu z vašimi željami.

 

Za dodatne informacije nas prosim kontaktirajte.

Preberi več

Elementi za avtomobilsko industrijo

V podjetju PATAN d.o.o. kar 70% izdelkov proizvedemo za avtomobilsko industrijo. Pri izdelavi zagotavljamo brezkompromisno kakovosti na vseh področjih in na vseh nivojih v podjetju. Proizvodni program obsega različne komponente za avtomobilsko industrijo, kot so vodil varnostnih pasov, žice sedežev, stopalke za plin in zavore, elemente za naslone, elemente za vzglavnike, ISOFix elemente, žice nosilcev izpušnih cevi, sestavne dele izpušnih sistemov ipd.

Preberi več

Trgovinske košare

Izdelujemo različne trgovinske košare s pregradami, ki jih lahko poljubno nastavljate za bolj pregledno ločevanje blaga.

Preberi več

Prejeli smo ISO certifikat 9001:2015

V podjetju PATAN d.o.o. smo 9.8.2018 prejeli certifikat ISO 9001:2015 za sistem vodenja kakovosti na področju prodaje, razvoja in proizvodnje 3D izdelkov iz kovinske žice, cevi in profilov. V letu 2023 smo zopet uspešno izvedli tudi recertificiranje. Certifikat velja do 13.10.2026, podelila pa nam ga je certifikacijska hiša Bureau Veritas Certification. Pridobljen certifikat potrjuje, da s kakovostjo našega dela posegamo v sam vrh na področju izdelkov iz žice, cevi in profilov

Preberi več

 

Prodajna akcijska košara

Za našo stranko smo načrtali in izdelali prodajno akcijsko košara. Posebnost košare je, da je v celoti sestavljiva brez vijakov. To omogoča hitro sestavljanje, a tudi razdiranje in s tem prestavljanje. Notranja mreža (pod) je nastavljiva po višini, prednja mreža se lahko spusti, tako da je vpogled na polico omogočen tudi otrokom. Na prednji mreži je pritrjen nosilec iz pleksi stekla, kamor lahko stranka vloži poljubne slike oziroma oglasne letake.

Preberi več

Zaščitna mreža za luči

Izdelujemo zaščitne mreže za zaščito luči pred mehanskimi direktnimi udarci. V podjetju imamo vso potrebno tehnologijo, da lahko načrtamo in Izdelamo mreže poljubnih oblik, struktur in velikosti. Zaščitno mrežo na sliki smo načrtali in izdelali za svetilo našega naročnika.

Preberi večCopyright © 2019 - 2024 Patan d.o.o., Sinja Gorica 70, 1360 VRHNIKA, Telefon: +386 1 755 75 75, E-pošta: prodaja@patan.si
izdelava spletnih strani mkgCreative

EU e-Privacy Directive

Naša spletna stran uporablja piškotke. Vam omogocajo boljše delovanje strani, nam pa stalno izboljšavo vsebin. Ali se strinjate z uporabo piškotkov na naši strani?
Za več informacij o varovanju vaše zasebnosti in osebnih podatkov preberiti naše pravno obvestilo.

View e-Privacy Directive Documents

Zavrnili ste uporabo piškotkov. Svetujemo pa, da za ustrezno delovanje strani vseeno dovolite uporabo.
Za več informacij o varovanju vaše zasebnosti in osebnih podatkov preberite naše pravno obvestilo.

Dovolili ste namestitev piškotkov na vaš računalnik. Dovoljenje lahko prekličete.
Za več informacij o varovanju vaše zasebnosti in osebnih podatkov preberite naše pravno obvestilo.