Pravno obvestilo

O VAROVANJU OSEBNIH PODATKOV IN ZASEBNOSTI

Družba Patan d.o.o.  (v nadaljevanju »mi«) posveča varstvu osebnih podatkov veliko pozornost.

V nadaljnjem tekstu navajamo vse informacije o tem, katere vaše podatke zajemamo in kako jih nato obdelujemo.

 

 

 

VAŠI OSEBNI PODATKI PRI KONTAKTNEM OBRAZCU

Da vam lahko odgovorimo na vaše direktno vprašanje oziroma povpraševanje, nas lahko kontaktirate preko elektronske pošte, telefona, po pošti, z osebnim obiskom ali da izpolnite kontaktni obrazec na tej spletni strani. V vsakem primeru vaše osebne podatke varujemo kot poslovna tajnost in jih uporabimo zato, da lahko z vami izvajamo poslovno komunikacijo oziroma, da vam odgovorimo na vaše vprašanje - povpraševanje. V nobenem primeru vaših podatkov ne posredujemo tretjim.

 

v primeru, da izpolnite naš spletni obrazec, morate obvezno vpisati vsaj vaše osebne podatke ime, priimek, telefon in elektronski naslov. Te uporabimo izključno, da odgovorimo na vaše vprašanje - povpraševanje. Vaše vpisane osebne podatke ne hranimo v nobeni bazi ali seznamu in jih potem, ko smo vam posredovali odgovor, zbrišemo.

 

 

 

 

VAŠA ZASEBNOST PRI PIŠKOTKIH

 

KAJ SO PIŠKOTKI IN NJIHOV NAMEN

Med obiskom naših spletnih strani se na vaš računalnik, pametni telefon, tablico ali drugo napravo z vgrajenim spletnim brskalnikom poleg vsebin prenesejo tudi piškotki. Piškotki so kratke tekstovne datoteke, ki omogočajo lažjo in kakovostnejšo uporabo naših spletnih strani, beleženje vaših morebitnih nastavitev, povezanost s socialnimi omrežji, nam pa izvajanje analize obiskanosti in s tem stalno izboljševanje naše vsebino in naše ponudbe.

 

Z našimi piškotki ne zbiramo nobenih informacij, s katerimi bi vas bilo mogoče kakorkoli osebno prepoznati oziroma vam kakorkoli prilagajati vsebino naših spletnih strani, če tega niste sami nastavili. Vaših osebnih podatkov ta stran za svoje delovanje ne uporablja in ne potrebuje. Čeprav z našimi piškotki ne posegamo v vašo zasebnost in stran v vsakem primeru obiskujete popolnoma anonimno, vas vseeno vljudno prosimo, da nam z vašo privolitvijo dovolite namestitev piškotkov na vaš računalnik.

 

 

NASVET

Na shranjevanje piškotkov lahko vplivate tudi z nastavitvami v vašem spletnem brskalniku. Z ustreznimi nastavitvami lahko kadarkoli omejite njihovo uporabo oziroma jo v celoti onemogočite. Poleg tega lahko kadarkoli preko vašega spletnega brskalnike zbrišete vse piškotke, ki so se že namestili na vašem računalniku. V pomoč vam ponujamo povezave na navodila, koko to storiti pri nekaterih popularnih spletnih brskalnikih:

 

 

 

SEZNAM NAŠIH PIŠKOTKOV

 

ime: wf_editor_jform_articletext_state

namen: naše CMS orodje ga nastavi ob dostopu do strani in je namenjen zgolj delovanju tega sistema in samo v primeru, da ste urednik te strani. Tega piškotkasicer na vašem računalniku ni.

izdelovalec: joomla.org

lastnik: naše podjetje

trajanje: do konca seje

 

 

ime: plg_system_eprivacy

namen: stran si zapomni, da ste dovolili uporabo piškotkov

izdelovalec: richeyweb.com za joomla.org

lastnik: naše podjetje

trajanje: 1 mesec

 

 

ime: cd0d54d3b0fc99638f317b67811ed749

namen: stran si zapomni vaš izbrani jezik

izdelovalec: joomla.org

lastnik: naše podjetje

trajanje: do konca seje

 

 

ime:

b1c28830005bcad1cec52dfb9af38917,

a033e085c9b3d2cc3f160932113b45f6

namen: interni za delovanje spletne strani

izdelovalec: joomla.org

lastnik: naše podjetje

trajanje: do konca sejeCopyright © 2019 - 2024 Patan d.o.o., Sinja Gorica 70, 1360 VRHNIKA, Telefon: +386 1 755 75 75, E-pošta: prodaja@patan.si
izdelava spletnih strani mkgCreative

EU e-Privacy Directive

Naša spletna stran uporablja piškotke. Vam omogocajo boljše delovanje strani, nam pa stalno izboljšavo vsebin. Ali se strinjate z uporabo piškotkov na naši strani?
Za več informacij o varovanju vaše zasebnosti in osebnih podatkov preberiti naše pravno obvestilo.

View e-Privacy Directive Documents

Zavrnili ste uporabo piškotkov. Svetujemo pa, da za ustrezno delovanje strani vseeno dovolite uporabo.
Za več informacij o varovanju vaše zasebnosti in osebnih podatkov preberite naše pravno obvestilo.

Dovolili ste namestitev piškotkov na vaš računalnik. Dovoljenje lahko prekličete.
Za več informacij o varovanju vaše zasebnosti in osebnih podatkov preberite naše pravno obvestilo.