O podjetju

V podjetju PATAN d.o.o. kar 70% naših izdelkov proizvedemo za avtomobilsko industrijo. Delo za ta trg od nas zahteva brezkompromisno zagotavljanje kakovosti na vseh področjih in na vseh nivojih v podjetju. Proizvodni program obsega različne komponente za avtomobilsko industrijo, kot so žice vodil varnostnih pasov, žice sedežev, žice pedal, žice nosilcev izpušnih cevi, sestavne dele izpušnih sistemov ipd.

 

Drugi večji sklop izdelkov podjetja PATAN d.o.o. so oprema za trgovine. Proizvodni program obsega različne žične košare, stojala, kljukice, obešala ... Izdelamo tudi najzahtevnejše trgovinske elemente glede na želje ali potrebe naročnika

 

Pri PATAN d.o.o. ponujamo tudi bogat pohištveni programin seveda proizvodnjo vseh drugih izdelkov po naročilih in zahtevah kupcev.

 

Naši cilji so v prvi vrsti proizvodnja visoko kakovostnih izdelkov iz žice in cevi, ki ustrezajo visokim zahtevam kupcev na domačem in mednarodnem trgu. Naš proizvodni program obsega izdelke iz žice s premeri od 3 mm do 12 mm ter cevi s premeri od 10 mm do 200 mm.

 

Obdelava materialov obsega 3D krivljenje, poravnavo in razrez žice, hladno kovanje in stiskanje na stiskalnicah, sploščenje in prebijanje, laserski razrez na najsodobnejših laserskih strojih, varjenje, označevanje (markiranje) na markirnih napravah in kontrola geometrije z mehanskimi in elektronskimi kontrolnimi pripravami.

 

Naši izdelki so izdelani v obvladljivem sistemu zagotavljanja kakovosti, kjer imamo za vsak artikel zagotovljeno sledljivost od našega dobavitelja do našega kupca z vso potrebno spremno dokumentacijo.

 

V procesu izvajanja proizvodnje sodelujejo izključno ustrezno usposobljeni delavci. Sam proces proizvodnje je natančno opredeljen za vsak posamezen artikel v okviru tehnično-tehnološke dokumentacije.

 

Našo kakovost potrjuje in zagotavlja tudi leta 2019 pridobljen ISO certifikat za sistem vodenja kakovosti na področju prodaje, razvoja in proizvodnje 3D izdelkov iz kovinske žice, cevi in profilov.

 

Odlike, ki prepričajo naše kupce v sodelovanje z nami

Fleksibilnost in hitra odzivnost

V vsakem trenutku smo pripravljeni sprejeti spremembe (dobavni roki, tehnične spremembe na artiklih, spremembe na opremi,…) iz strani kupcev. Vedno naredimo vse kar je v naši moči, da se projekti realizirajo na način in v rokih, da je sprejemljivo tako za nas, kot za naše kupce.

 

Zanesljivost

Redno skrbimo za pridobivanje povratnih informacij glede izpolnjevanja zahtev in pričakovanj kupcev.

 

Stalno izboljševanje kakovosti:

v proces izgradnje vključujemo vse zaposlene. Trudimo se, da s kupci, kot tudi z dobavitelji gradimo partnerski odnos, ki temelji na dolgoletnem sodelovanju in izkazanem zaupanju.



Copyright © 2019 - 2024 Patan d.o.o., Sinja Gorica 70, 1360 VRHNIKA, Telefon: +386 1 755 75 75, E-pošta: prodaja@patan.si
izdelava spletnih strani mkgCreative

EU e-Privacy Directive

Naša spletna stran uporablja piškotke. Vam omogocajo boljše delovanje strani, nam pa stalno izboljšavo vsebin. Ali se strinjate z uporabo piškotkov na naši strani?
Za več informacij o varovanju vaše zasebnosti in osebnih podatkov preberiti naše pravno obvestilo.

View e-Privacy Directive Documents

Zavrnili ste uporabo piškotkov. Svetujemo pa, da za ustrezno delovanje strani vseeno dovolite uporabo.
Za več informacij o varovanju vaše zasebnosti in osebnih podatkov preberite naše pravno obvestilo.

Dovolili ste namestitev piškotkov na vaš računalnik. Dovoljenje lahko prekličete.
Za več informacij o varovanju vaše zasebnosti in osebnih podatkov preberite naše pravno obvestilo.