Elementi za avtomobilsko industrijo

V podjetju PATAN d.o.o. kar 70% izdelkov proizvedemo za avtomobilsko industrijo. Pri izdelavi zagotavljamo brezkompromisno kakovosti na vseh področjih in na vseh nivojih v podjetju. Proizvodni program obsega različne komponente za avtomobilsko industrijo, kot so vodil varnostnih pasov, žice sedežev, stopalke za plin in zavore, elemente za naslone, elemente za vzglavnike, ISOFix elemente, žice nosilcev izpušnih cevi, sestavne dele izpušnih sistemov ipd.

 

Naši izdelki so izdelani v obvladljivem sistemu zagotavljanja kakovosti. Za vsak artikel je zagotovljena sledljivost od našega dobavitelja do našega kupca z vso potrebno spremno dokumentacijo.

 

Še več informacij si lahko ogledate tukaj. Oziroma nas prosim kontaktirajte.Copyright © 2019 - 2024 Patan d.o.o., Sinja Gorica 70, 1360 VRHNIKA, Telefon: +386 1 755 75 75, E-pošta: prodaja@patan.si
izdelava spletnih strani mkgCreative

EU e-Privacy Directive

Naša spletna stran uporablja piškotke. Vam omogocajo boljše delovanje strani, nam pa stalno izboljšavo vsebin. Ali se strinjate z uporabo piškotkov na naši strani?
Za več informacij o varovanju vaše zasebnosti in osebnih podatkov preberiti naše pravno obvestilo.

View e-Privacy Directive Documents

Zavrnili ste uporabo piškotkov. Svetujemo pa, da za ustrezno delovanje strani vseeno dovolite uporabo.
Za več informacij o varovanju vaše zasebnosti in osebnih podatkov preberite naše pravno obvestilo.

Dovolili ste namestitev piškotkov na vaš računalnik. Dovoljenje lahko prekličete.
Za več informacij o varovanju vaše zasebnosti in osebnih podatkov preberite naše pravno obvestilo.